Madison je fokusiran na individualni pristup klijentu

Od osnutka 1999. godine Madison je svim klijentima posvećen na jednak način i ono što naše suradnje čini dugoročnima su uvijek precizno definirani ciljevi i isto tako mjerljivi rezultati.

Realizirali smo više stotina uspješnih projekata u području financija, trgovine, prehrane, farmaceutike, turizma, politike te nevladinog sektora.

Rezultati koje postižemo naša su najveća prednost jer njima ostvarujemo dugoročno povjerenje i odnos s klijentima (i dulje od 15 godina), a svakom klijentu pristupamo s jednakom predanošću.

Što nas razlikuje od drugih


Stručnost i ljudi
 Uz vrhunski educirane savjetnike te dosljednost i etičnost u poslovanju, naša je glavna prednost stručnost koja je rezultat dugogodišnjeg iskustva u radu s brojnim klijentima iz različitih sektora.

Strateški pristup
Kreiramo rješenja u suglasju s poslovnim strategijama svojih klijenata i tražimo jedinstvena rješenja uz visoku etičnost u svim segmentima komunikacijskog upravljanja.

 Fokus na bitno
Za svaki projekt okupljamo tim stručnjaka posvećen projektu koji postavlja ciljeve, definira i provodi potrebne korake te evaluira rezultate.


OIB: 63177831187
IBAN: HR6524020061100284990
MBS: 080306396

Upisano u Trgovačkom sudu Zagreb pod brojem: Tt-99/3516-2

Direktorica: Zinka Bardić